Hier vind u eenvoudig en snel het antwoord op uw vraag.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Wat verkoopt Cas la Vie?
Cas la Vie richt zich op het verkopen van exclusieve tweedehands high-end merkkleding die zorgvuldig zijn geselecteerd. Indien er een kleinigheid aan mankeert, staat dit vermeld bij het item zodat u weet waar u aan toe bent en wat u kan verwachten. Als u verdere informatie over het item wenst te verkrijgen, kunt u altijd contact opnemen met Cas la Vie.
Hoe garandeert Cas la Vie de echtheid van haar assortiment?
De echtheid van de kleding berust op de etiketten van de kleding en de kennis van de werknemers van Cas la Vie. Ook is veelal bekend van wie de kleding afkomstig is.
Hoe weet u in welke staat de kledingstukken verkeren?
Vaak zijn vintage producten niet meer nieuw en kunnen daardoor gebruikssporen vertonen. De staat van een item wordt weergegeven door middel van sterren (***). Ook kan het voorkomen dat een item nog nooit gedragen is. Deze producten hebben dan soms de originele labels er nog aan zitten maar dat hoeft niet. Hoe minder het aantal sterren hoe meer zichtbaar een item is gebruikt. Hier zijn ook altijd foto's van genomen welke gepubliceerd zijn bij het artikel. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende gradaties die Cas la Die hanteert.

Aantal sterren

*  Aan de kleding is te zien dat deze zeker gedragen en gewassen is, de mogelijkheid bestaat dat er een knoop af is/wat make-up sporen heeft/eventueel een klein gaatje heeft/rits niet helemaal naar behoren functioneert, enz.
 **  
***  
**** Nog nooit gedragen, originele labels kunnen er nog aan hangen, kans dat de kleding wel al eens gewassen is.

Omschrijving

Gedragen kleding is te zien dat deze zeker gedragen en gewassen is, de mogelijkheid bestaat dat er een knoop af is/wat make-up sporen heeft/eventueel een klein gaatje heeft/rits niet helemaal naar behoren functioneert, enz.
Matig gebruikt
Nauwelijks gedragen
Nieuw Nog nooit gedragen, originele labels kunnen er nog aan hangen, kans dat de kleding wel al eens gewassen is.

Explicatie

Aan de kleding is te zien dat deze zeker gedragen en gewassen is, de mogelijkheid bestaat dat er een knoop af is/wat make-up sporen heeft/eventueel een klein gaatje heeft/rits niet helemaal naar behoren functioneert, enz.
De kleding is zeker niet meer nieuw.
De kleding is bijna zo goed als nieuw maar is wel gebruikt. 
Nog nooit gedragen, originele labels kunnen er nog aan hangen, kans dat de kleding wel al eens gewassen is.
     
Wanneer is Cas la Vie telefonisch te bereiken?
Cas la Vie is van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 10.00 tot 12.00 uur. Mocht u voicemail krijgen, spreek dan een bericht met telefoonnummer in zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen.
Hoe blijft u op de hoogte van Cas la Vie?
Cas la Vie werkt met een nieuwsbrief waarmee u op de hoogte kunt blijven. Hiervoor kunt u zich aanmelden onderaan de website bij "Aanmelden nieuwsbrief" uw mailadres in te vullen en daarna op "Sign up!" te klikken.
Hoe kunt u zich aanmelden me aan als nieuwe klant?
Hiervoor kunt u boven aan de website op "Login" klikken en de stappen doorlopen bij "Registreer".
Wat te doen bij een vergeten wachtwoord?
Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u dit via het systeem opvragen. Klik hiervoor op "Login" en vervolgens op "Wachtwoord vergeten". Hier kunt u uw mailadres invoeren om zodoende uw wachtwoord te resetten. Mocht u hierover vragen hebben, neemt u dan contact op met Cas la Vie.
Welke maatvoering hanteert Cas la Vie?
Hieronder vind u een maattabel. De maten die bij de items staan op deze website, zijn de maten die in de kledingstukken vermeld staan. Het kan bij hoge uitzondering voorkomen dat de maat van het kledingstuk geschat is omdat het label verloren is gegaan. Bij twijfel dus altijd even contact opnemen met Cas la Vie. Wij geven u met alle liefde en plezier de exacte maten doorgeven.
                       
EUR/NL
32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52
FR
34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54
DE
32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52
IT
38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58
USA
2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22
GB
6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26
Jeans
25/26 26/27 27/28 28/29 29/30 31 32/33 33/34 34/35 35/36 36/37
S/M/L
XS XS/S S M M/L L XL XL/XXL XXL XXL/3XL 3XL
Kunt u meer informatie verkrijgen over een item?
We doen ons best om zoveel mogelijk informatie over de items te vermelden. Indien u nog additionele informatie wenst, kunt u altijd contact opnemen met Cas la Vie.
Zijn de tweedehands items wel schoon?
Ja, u kunt de gekochte items meteen aantrekken. Alle items zijn gereinigd.
Is het alleen mogelijk om een bestelling te plaatsen via de webshop?
Nee, hier zijn verschillende alternatieven in te vinden. U kunt een account aanmaken en zo uw bestelling plaatsen maar dit kunt u ook doen als gast. Ook kunt u een email sturen naar Cas la Vie met uw bestelling daarin. Geef dan wel een duidelijke omschrijving weer. Deze optie kunt u kiezen als u niet met iDEAL werkt.
Wat zijn de verzendkosten?
Dit hangt af van de aantal kilogrammen. Indien uw land of kg er niet bij staat kunt u contact opnemen met Cas la Vie.

Land

Nederland België Duitsland

Kilogrammen

t/m10kg t/m20kg t/m30kg

Verzendkosten

€8,60 €14,90 €14,90
Hoe kunt u betalen?
Cas la Vie biedt een aantal betaalmogelijkheden aan. Cas la Vie werkt met iDEAL waardoor het betalingstraject vertrouwd, veilig, makkelijk en snel verloopt in uw eigen internet betaalomgeving met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het is alleen mogelijk om te betalen met iDEAL indien u een Nederlandse bankrekening heeft. Ook is het mogelijkheid om met een bankoverschrijving het bedrag te voldoen indien u niet met iDEAL werkt. Indien u gebruik wilt maken van betaling via bankoverschrijving, dient u uw bestelling te plaatsen via email. Op het moment dat de bestelling bij Cas la Vie is verwerkt, ontvangt u van ons een bevestiging met onze bankgegevens daarop vermeld. U loopt met deze methode wel het risico dat het item verkocht wordt door iemand die met iDeal betaald waardoor de paden elkaar kruisen.
Kunt u een bestelling annuleren?
Ja, er is ruimte om uw bestelling te annuleren indien u nog geen bericht van Cas la Vie hebt gehad dat uw bestelling verstuurd is.
Hoe weet u of uw bestelling is aangekomen?
Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u binnen een paar minuten een orderbevestiging via email.
Binnen hoeveel dagen ontvangt u uw bestelling?
Cas la Vie streeft ernaar om in Nederland binnen drie werkdagen nadat de betaling binnen is te bezorgen. Pakketjes voor het buitenland worden idealiter binnen zeven werkdagen nadat de betaling ontvangen is bezorgd.
Kunt u uw bestelling volgen?
Ja, dit kunt u doen door in te loggen op caslavie.nl. Op het moment dat hier wordt aangegeven dat uw bestelling verstuurd is, ontvangt u een track & trace code via e-mail. Met deze code kunt u uw bestelling volgen.
Met welk bedrijf verstuurt Cas la Vie de pakketjes?
Wij versturen de pakketjes met Postnl. Bestellingen voor Nederland worden in principe binnen 24 uur geleverd.
Kunt u een item terug sturen?
Nee, u kunt bij Cas la Vie geen item(s) terug sturen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met Cas la Vie. Dan kunnen wij u de exacte maten van een item doorgeven.